Паста з волоських горіхів
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом пасти з волоських горіхів. Це солодка десертна паста, яку можна їсти просто так, а можна використовувати для приготування тортів і цукерок.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати пасту з волоських горіхів. Подбайте заздалегідь, щоб волоські горіхи були свіжими, без gorchinki. Їх якість сильно впливає на підсумковий смак. Якщо у вас недостатньо потужний блендер, то рекомендую подрібнювати горіхи поступово, роблячи паузи. Інакше блендер може перегрітися. Виходить дуже смачно і солодко, встояти перед таким ласощами просто неможливо!
- Грецькі горіхи - 200 грам
- Цукор - 200 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Обсмажте волоські горіхи на середньому вогні до рум'яного кольору. Перекладіть в миску.
На невеликому вогні розтопіть цукор.
Нагрівайте його до тих пір, поки цукор не перетвориться в рідку карамель.
Додайте волоські горіхи в карамель. Перемішайте. Нагрівайте карамель до тих пір, поки горіхи повністю не будуть їй покриті.
Викладіть волоські горіхи в карамелі на силіконовий килимок або антипригарним форму для запікання. Залиште до повного охолодження.
Розламайте горіхи в карамелі на шматочки, потім подрібніть в блендері.
Подрібнювати необхідно до тих пір, поки горіхова крихта чи не перетвориться в рідку пасту.
Перекладіть пасту з волоських горіхів в баночку. Горіхова паста готова, смачного!