Салат з помідорів і волоських горіхів
(покроковий рецепт з фото)
Крім томатів і волоських горіхів, в салаті є ще одна родзинка - соус "наршараб", це приправа з гранатового соку і ароматних спецій, його зазвичай подають до м'яса або овочів.
Легкий овочевий салат з приємною родзинкою домашнім дуже сподобався! Спробуйте приготувати його, і ви побачите, наскільки просто зробити звичайні томати цікавіше і пікантні, а я допоможу вам у цьому, розповім, як приготувати салат з помідорів і волоських горіхів, дивіться!
- Помідор - 2 штуки
- Горіхи волоські - 50 грам
- Соус "наршараб" - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Braai - 1 пучок (або петрушка)
Підготуйте продукти: вимийте помідори і зелень, очистіть горіхи волоські від шкаралупи.
Очищені горіхи подрібніть в ступці або просто порубати ножем.
У томатів видаліть місце з'єднання з гілочкою. Поріжте невеликими шматочками.
На тарілку для салату покладіть помідори. Соус "наршараб" змішайте з дрібкою солі і перцю, оливковою олією, отриманою сумішшю полийте щедро помідори.
Зверху посипте волоськими горіхами.
Посипте свіжою зеленню. Готово! Смачного!