Рецепт Паштет з квасолі з грибами фото

Паштет з квасолі з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Корисне і ситне блюдо, прекрасна закуска, яку приготувати дуже легко. Ця страва - джерело білків для тих, хто дотримується посту. Готується паштет дуже легко, він виходить ніжним і смачним.

Опис приготування:

Смачний і легкий в приготуванні паштет прекрасно урізноманітнює ваше меню. Такий паштет можна подавати не тільки в звичайний день до обіду або вечері, але і на святковий стіл. Я впевнений, що ваші близькі та гості по достоїнству оцінять смак паштету. А рецепт приготування паштету з квасолі з грибами дуже простий. Найбільше часу у вас піде на варіння квасолі. Якщо ви обмежені в часі, використовуйте консервовану квасолю.

  • Квасоля - 1 Склянка
  • Гриби - 300 грам (будь-які)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Горіхи волоські - 1/3 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Сухі приправи - 1-2 Щепоток (хміль-сунелі, пряні сухі трави - на ваш смак)
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для обсмажування цибулі і грибів)
  • Вершкове масло - 50 грам (якщо робите пісний паштет - масло виключити)
паштет з квасолі з грибами - фото крок 1
Щоб квасоля зварилася швидше, замочимо її на ніч у холодній воді. Потім воду зливаємо, заливаємо чисту і варимо квасолю до готовності, це може зайняти до 1.5 годин. Хв 20 до закінчення варіння додати сіль.
паштет з квасолі з грибами - фото крок 2
Потім зливаємо квасолевий відвар в окремий посуд, він нам може знадобитися, і нехай квасоля злегка охолоне.
паштет з квасолі з грибами - фото крок 3
Ріпчасту цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до легкого золотистого кольору.
паштет з квасолі з грибами - фото крок 4
Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо, максимально випарівая рідина.
паштет з квасолі з грибами - фото крок 5
Викладаємо до остигнула квасолі цибулю, гриби, очищений часник і горіхи. Додаємо спеції і, якщо ви готові не пісний паштет, вершкове масло.
паштет з квасолі з грибами - фото крок 6
І перебиваємо все блендером в пишну однорідну масу. Пробуємо, додаємо сіль за смаком. Якщо паштет вийшов дуже густим, додайте трохи квасоляного відвару.
паштет з квасолі з грибами - фото крок 7
Паштет може зберігатися кілька днів в холодильнику.

Схожі рецепти