Паштет з червоної квасолі з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з червоної квасолі з гранатом прекрасно доповнить ваш сніданок або вечерю. Його можна намазувати на хліб або подавати з сухариками. Відмінне блюдо для тих, хто дотримується вегетаріанства!
Консистенцію цього паштету ви можете регулювати самостійно за допомогою води, в якій варилася квасоля, а також оливкової олії. Спеції ви також можете додавати на свій розсуд. Якщо ви любите більш пряний смак, то сміливо і збільшуйте їх кількість. Щоб дізнатися, як приготувати паштет з червоної квасолі з гранатом вивчіть цей рецепт.
- Червона квасоля - 1, 5 склянки
- Грецькі горіхи - 1/2 склянки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Мелений коріандр - 1/2 чайних ложки
- Хміль-сунелі - 1 щіпка
- Вода - 1/2 склянки
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
Червону квасолю вимийте і замочіть на ніч у воді. Потім відваріть її до повної готовності, воду злийте, залишивши півсклянки для паштету.
У чашу блендера викладіть відварену квасолю, додайте волоські горіхи, очищений часник, мелений коріандр, хміль-сунелі, посоліть і поперчіть за смаком.
Пюріруйте всі інгредієнти до повної однорідності. Доведіть паштет до потрібної консистенції за допомогою оливкового масла і квасоляного відвару.
Викладіть паштет в будь-яку зручну для вас посуд і зверху прикрасьте зернами граната. Зберігати паштет слід в холодильнику. Смачного!