Квасолевий суп з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий, ситний і смачний супчик хочу запропонувати вам зварити на обід. Курочка, овочі, квасоля - приголомшливе поєднання, яке припаде до смаку і діткам, і дорослим. Рекомендую запам'ятати рецепт!
Хочу запропонувати нескладний і пікантний варіант, як приготувати квасолевий суп з червоної квасолі консервованої. При бажанні ви, звичайно, можете взяти і свіжу. Щоб супчик вийшов цікавішим, я рекомендую додати трохи овочевої суміші: горошок, кукурудза, солодкий перець, брокколі, кольорова капуста і т. d. Для обіду - це саме те, що потрібно. Тим більше, що на весь процес піде близько години.
- Курка для бульйону - 0.5 кілограма
- Банка консервованої квасолі - 1 штука (близько 300 г)
- Картопля - 2 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Чилі - За смаком (по бажанню)
- Сіль і паприка - За смаком
- Суміш овочів - 200 грам (заморожена)
1. Вимийте курочку (можна використовувати спинки і хребти для бульйону) і відправте в каструлю. Залийте водою, поставте на вогонь і варіть хвилин 35 після закипання.
2. Цибулину очистіть і подрібніть.
3. Обсмажте до легкого золотистого кольору на сковороді з рослинним маслом.
4. Бульйон акуратно процідіть і поставте на вогонь. Очистіть картопля і наріжте кубиками. Надішліть в киплячий бульйон, підсолити за смаком і додайте чилі.
5. Через 5-7 хвилин після картоплі викладіть в каструлю обсмажену цибулю і овочеву суміш. Коли картопля майже готовий, додайте квасолю. Подрібніть часник. Викладіть в суп часник, додати перець. Через хвилину можна знімати з вогню.
6. Ось він, смачненький і апетитний суп з червоної квасолі. І як просто!
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!