Рецепт Гарнір з червоної квасолі фото

Гарнір з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор, Цибуля, Червона квасоля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

У цьому рецепт я розповім вам, як приготувати гарнір з червоної квасолі. Безумовно, цей рецепт може бути і самостійною стравою, наприклад на вечерю, т. До. Квасоля, як будь-які боби, дуже живильна.

Цей гарнір залишить вас ситим на довгий час. Подавайте його зі свіжою зеленню, і наприклад, сосисками або ковбасками, приготованими на грилі або запеченими в духовці.

Якщо любите соус погостріше, додайте пекучого перцю.

Якщо немає бажання розмочувати квасоля, то замініть її на консервовану, так буде швидше.

Смачного!

  • Квасоля червона - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Консервовані помідори - 400 грам
  • Свіжа зелень - 1 пучок
  • Оливкова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
1
Квасоля гарненько промийте, залийте водою і залиште на всю ніч відмокати.
2
Після цього квасоля знову промийте, перекладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якого стану, по необхідності додаючи воду.
3
Поки квасоля вариться, помідори очистіть від шкірки і розімніть вилкою. На сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю і помідори. Через 5-7 хвилин сіль, поперчіть соус і додайте до нього дрібно посічену зелень.
4
Після цього готуйте соус до потрібної вам густоти на маленькому вогні під кришкою. Коли соус буде готовий, додайте до нього квасоля, дрібно нарізаний часник. Все перемішайте і готуйте ще 3-5 хвилин. Гарнір з червоної квасолі готовий!

Схожі рецепти