Гарнір з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепт я розповім вам, як приготувати гарнір з червоної квасолі. Безумовно, цей рецепт може бути і самостійною стравою, наприклад на вечерю, т. До. Квасоля, як будь-які боби, дуже живильна.
Цей гарнір залишить вас ситим на довгий час. Подавайте його зі свіжою зеленню, і наприклад, сосисками або ковбасками, приготованими на грилі або запеченими в духовці.
Якщо любите соус погостріше, додайте пекучого перцю.
Якщо немає бажання розмочувати квасоля, то замініть її на консервовану, так буде швидше.
Смачного!
- Квасоля червона - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Консервовані помідори - 400 грам
- Свіжа зелень - 1 пучок
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
1
Квасоля гарненько промийте, залийте водою і залиште на всю ніч відмокати.
2
Після цього квасоля знову промийте, перекладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якого стану, по необхідності додаючи воду.
3
Поки квасоля вариться, помідори очистіть від шкірки і розімніть вилкою. На сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю і помідори. Через 5-7 хвилин сіль, поперчіть соус і додайте до нього дрібно посічену зелень.
4
Після цього готуйте соус до потрібної вам густоти на маленькому вогні під кришкою. Коли соус буде готовий, додайте до нього квасоля, дрібно нарізаний часник. Все перемішайте і готуйте ще 3-5 хвилин. Гарнір з червоної квасолі готовий!