Паштет з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий паштет з червоної квасолі особливо сподобається тим, хто поститься і вегетаріанцям. Тільки червона квасоля і спеції! прекрасна закуска.
Рецепт паштету з червоної квасолі дуже простий. Якщо ви хочете прискорити процес приготування, то замочіть червону квасолю на ніч або купіть вже готову. Квасоля вариться близько трьох годин. Тому я пишу час рецепта, включивши час варіння. Виходить дуже смачний і незвичайний паштет з червоної квасолі.
- Червона квасоля - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Відваріть червону квасолю до готовності.
Злийте воду. Висипати квасоля на паперову серветку, щоб червона квасоля добре просушити.
Пропустіть варену червону квасолю через м'ясорубку.
Приправити сіллю і poperčite. Гарненько перемішайте паштет з червоної квасолі.
Розкладіть в салатниці або по формах. Подавайте, красиво прикрасивши паштет з червоної квасолі.