Паштет з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся своїм рецептом смачного паштету з смаженого баклажана. Він виходить дуже ніжним по консистенції, але яскравим за смаком. Ідеально підійде для бутербродів, крекери і tartaletok.
Докладніше, як приготувати паштет з баклажанів, я розповім нижче. Тофу вибирайте середньої щільності, з нейтральним смаком. Додатково в паштет можна додати будь-які спеції.
- Баклажан - 1 штука
- Тофу - 150 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Кокосова олія - 2-3 Ст. Ложок(rafinirovannoe)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
Підготуйте всі інгредієнти.
Баклажан очистіть від шкірки, наріжте кубиками. Приправити сіллю і залиште на 5-10 хвилин.
Потім обсмажте разом з часником на середньому вогні до повної готовності.
Подрібніть в блендері всі інгредієнти разом. Перекладіть паштет в баночку і приберіть в холодильник на пару годин, щоб він загус.
Паштет з баклажанів готовий, смачного!