Рецепт Паштет з баклажанів фото

Паштет з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Баклажан
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю, Фуршет
Паштети

Ділюся своїм рецептом смачного паштету з смаженого баклажана. Він виходить дуже ніжним по консистенції, але яскравим за смаком. Ідеально підійде для бутербродів, крекери і tartaletok.

Докладніше, як приготувати паштет з баклажанів, я розповім нижче. Тофу вибирайте середньої щільності, з нейтральним смаком. Додатково в паштет можна додати будь-які спеції.

  • Баклажан - 1 штука
  • Тофу - 150 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Кокосова олія - 2-3 Ст. Ложок(rafinirovannoe)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
паштет з баклажанів - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
паштет з баклажанів - фото крок 2
Баклажан очистіть від шкірки, наріжте кубиками. Приправити сіллю і залиште на 5-10 хвилин.
паштет з баклажанів - фото крок 3
Потім обсмажте разом з часником на середньому вогні до повної готовності.
паштет з баклажанів - фото крок 4
Подрібніть в блендері всі інгредієнти разом. Перекладіть паштет в баночку і приберіть в холодильник на пару годин, щоб він загус.
паштет з баклажанів - фото крок 5
Паштет з баклажанів готовий, смачного!

Схожі рецепти