Паштет з авокадо для бутербродів
(покроковий рецепт з фото)
Поживний і ситний паштет з авокадо для бутербродів - відмінна ідея для швидких перекусів. Його можна подати і на сніданок. Паштет ідеальний для правильного харчування, але заздалегідь його Не готуйте!
Паштет з авокадо подається на скибочках багета, булочках, підсмажених тостах або брускетту. Його можна взяти з собою в похід, на роботу, на природу або на пікнік. Блюдо виходить поживним, ситним, калорійним.
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Куряче яйце - 1 штука (відварне)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Відварене куряче яйце очистіть від шкаралупи, промийте у воді і наріжте дрібними кубиками. Промийте пір'я зеленої цибулі, подрібніть і всипте в глибоку ємність разом з яєчної нарізкою.
Половину авокадо очистіть від шкірки, видаліть ядро. Наріжте м'якоть дрібними кубиками. Якщо не будете заправляти паштет майонезом, то замініть його лимонним соком, інакше нарізка авокадо потемніє.
Додайте кето-майонез або майонез з низьким вмістом жиру, посоліть і поперчіть блюдо. Акуратно все перемішайте.
Подавайте паштет з авокадо на скибочках багета або на тостах до столу.