М'ясо для бутербродів
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині не вітають покупні ковбаси, сосиски та інші подібні вироби. Для швидкого перекусу роблю домашні делікатеси. Розповідаю один з рецептів, як приготувати м'ясо для бутербродів.
Замість покупної ковбаси вирішив зробити ось таке смачне м'ясо, яке відмінно підходить для бутербродів. Для цієї мети у мене є аерогриль, але якщо ви не стали щасливим володарем такої машини, то можна скористатися звичайною духовкою або мультиваркою. Усередині такої м'ясо виходить соковитим і м'яким, а ось зовні вас порадує рум'яна і хрустка скоринка.
- Свинина - 0, 5-0, 7 кілограма
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і спеції - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
1. М'ясо у мене без кістки (ошийок свинячий), можна взяти і іншу частину, наприклад, лопатку або задню частину. Гарненько мою і витираю м'ясо.
2. Готую маринад: в миску кладу гірчицю, майонез, додаю сіль і спеції (червоний і чорний мелений перець), чищу часник і відвалів через прес, перемішую.
3. М'ясо викладаю на дошку і роблю невеликі надрізи по всьому шматочку, натираю м'ясо отриманою сумішшю.
4. Розгортаю фольгу і викладаю один шматочок, щільно повертаю, щоб не витік сік.
5. Другий шматочок м'яса загортаю так само, як і перший.
6. Перекладаю м'ясо на решітку аерогрилю.
7. Запікаю свинину близько 1-1, 5 годину, при температурі 180 градусів.
8. Дістаю м'ясо і розгортаю фольгу, нарізаю невеликими шматочками.