Рецепт М'ясо для бутербродів фото

М'ясо для бутербродів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На полуденок, На сніданок, Фуршет
Бутерброди

У нашій родині не вітають покупні ковбаси, сосиски та інші подібні вироби. Для швидкого перекусу роблю домашні делікатеси. Розповідаю один з рецептів, як приготувати м'ясо для бутербродів.

Замість покупної ковбаси вирішив зробити ось таке смачне м'ясо, яке відмінно підходить для бутербродів. Для цієї мети у мене є аерогриль, але якщо ви не стали щасливим володарем такої машини, то можна скористатися звичайною духовкою або мультиваркою. Усередині такої м'ясо виходить соковитим і м'яким, а ось зовні вас порадує рум'яна і хрустка скоринка.

  • Свинина - 0, 5-0, 7 кілограма
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
м'ясо для бутербродів - фото крок 1
1. М'ясо у мене без кістки (ошийок свинячий), можна взяти і іншу частину, наприклад, лопатку або задню частину. Гарненько мою і витираю м'ясо.
м'ясо для бутербродів - фото крок 2
2. Готую маринад: в миску кладу гірчицю, майонез, додаю сіль і спеції (червоний і чорний мелений перець), чищу часник і відвалів через прес, перемішую.
м'ясо для бутербродів - фото крок 3
3. М'ясо викладаю на дошку і роблю невеликі надрізи по всьому шматочку, натираю м'ясо отриманою сумішшю.
м'ясо для бутербродів - фото крок 4
4. Розгортаю фольгу і викладаю один шматочок, щільно повертаю, щоб не витік сік.
м'ясо для бутербродів - фото крок 5
5. Другий шматочок м'яса загортаю так само, як і перший.
м'ясо для бутербродів - фото крок 6
6. Перекладаю м'ясо на решітку аерогрилю.
м'ясо для бутербродів - фото крок 7
7. Запікаю свинину близько 1-1, 5 годину, при температурі 180 градусів.
м'ясо для бутербродів - фото крок 8
8. Дістаю м'ясо і розгортаю фольгу, нарізаю невеликими шматочками.

Схожі рецепти