Панадель
(покроковий рецепт з фото)
Панадель - це чеська суп на основі бульйону з яловичого м'яса. Подається з яєчними млинцями-рулетиками. Суп готується з овочами, але без звичного картоплі. Як приготувати панедель? Дивіться самі!
Як приготувати панадель по-чеськи? Насправді дуже просто, і я зараз поділюся з вами цим секретом. Чеська кухня така різноманітна, в ній багато європейських і слов'янських традицій і смаків. Цей суп буде ароматним. Відмінно зігріє вас в цю холодну пору доби і виявиться вельми поживним. Хороший варіант для обіду!
- Телятина - 500 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Вода - 2 L
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 40 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Зелень - За смаком
Для приготування панадель візьміть телятину. Промийте м'ясо, наріжте його на невеликі шматочки. Можна взяти м'ясо на кістці, але я не дуже люблю кісткові бульйони.
У каструлю помістіть м'ясо. Залийте його окропом, дайте закипіти. Злийте воду. М'ясо промийте. При закипанні м'ясо виділить пінку. Її потрібно змити. Поверніть м'ясо в каструлю. Залийте окропом і поставте варитися. Дайте закипіти, після чого варіть ще 40 хвилин. При варінні в бульйон додайте тонко нарізану моркву і половинку ріпчастої цибулі. Морква я подрібнити на тертці для корейської моркви. Я не дуже люблю великі шматочки морквини в супі, а так вони мені не заважають. В кінці варіння цибулю слід видалити з супу (як і лавровий лист).
У киплячий бульйон додайте лавровий лист. Він наповнить м'ясо і бульйон ароматом. Морква додасть солодкість.
Поки м'ясо і бульйон варяться, приготуємо яєчні млинці. У мисочку вбийте 1 яйце. Додайте 1 чайну ложку борошна і влийте 4 ст. Ложки молока. Масу збийте і посоліть.
Поки м'ясо і бульйон варяться, приготуємо яєчні млинці. У мисочку вбийте 1 яйце. Додайте 1 чайну ложку борошна і влийте 4 ст. Ложки молока. Масу збийте і посоліть.
З отриманої маси приготуйте 2 млинчика. У мене вийшло саме два млинчика по 18 см. Кожен.
Sup сіль і poperčite. Млинці згорніть рулетиком і наріжте на шматочки.
У Булонь помістіть кілька рулетиків і додайте зелень. Я використовую тільки зелена цибуля, але краще взяти суміш різної зелені. Вона відмінно буде доповнювати бульйон і в зиязик пору року подарує вашому організму корисні речовини.
Подайте панадель до столу.