Рецепт Палички з баклажанів фото

Палички з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Фуршет
Палички

Хрусткі палички з баклажанів, в сирній ароматної паніровці, прекрасно підійдуть для перекусу. Запікаються в духовці - значить шкоди в цій закусці - мінімум. А готувати простіше простого. Раджу рецепт!

Ви можете використовувати свої улюблені спеції і приправи, відмінно підійдуть мелений часник, копчена паприка і гострий перець.

  • Баклажан - 1 штука
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 2 Ст. Ложки (тертий)
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
палички з баклажанів - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
палички з баклажанів - фото крок 2
Змішайте в тарілці сухарі, сир і трави. Яйце в окремій мисці збийте виделкою.
палички з баклажанів - фото крок 3
Баклажан наріжте на смужки середнього розміру.
палички з баклажанів - фото крок 4
Кожну смужку занурте в яйце.
палички з баклажанів - фото крок 5
Обваляйте в паніровці.
палички з баклажанів - фото крок 6
Викладіть у жароміцних форму. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці під грилем близько 7 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 7 хвилин. Палички повинні стати хрусткими.
палички з баклажанів - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти