Рецепт «чізбургер»-палички з моцарелою фото

«чізбургер»-палички з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Фарш
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Блюдо дуже хрустке зовні і ніжне всередині. Неодмінно припаде до смаку дітям! Являє собою котлетки з м'ясного фаршу з сиром всередині в хрусткій паніровці і обсмажені у фритюрі.

Опис приготування:

Для цієї страви необхідно буде зробити фарш. Він може бути з будь-якого м'яса, з птиці або риби. У кожну котлетку з фаршу кладеться брусочек сиру, потім котлетка панірує в борошні і в сухарях і запікають у духовці. А потім вже практично готові котлетки обсмажуються у фритюрі до хрусткої скоринки. Обов'язково приготуйте це смачне блюдо!

  • Фарш - 500 грам
  • Сир моцарела - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Олія соняшникова - 300 мілілітрів
& Quot; Чізбургер
Сир наріжте брусочками.
& Quot; Чізбургер
Зробіть фарш. Додати сіль, поперчіть.
& Quot; Чізбургер
З фаршу зробите корж, У центр покладіть брусочок моцарели.
& Quot; Чізбургер
Сформуйте невелику котлетку у вигляді палички.
& Quot; Чізбургер
Обваляйте кожну в борошні.
& Quot; Чізбургер
Потім в яйці і сухарях. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 1 годину.
& Quot; Чізбургер
Розігрійте масло і обсмажте готові палички до хрусткої скоринки.
& Quot; Чізбургер
Смачного!

Схожі рецепти