Чізбургер у французькому тості
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами, як на мене, покращений варіант приготування класичного чизбургера - чізбургер у французькому тості. А щоб дізнатися, в чому його особливість, читайте далі рецепт приготування!
Насамперед скажу, чому для мене чізбургер у французькому тості смачніше звичайного американського чизбургера в булці, і тут все просто: чізбургер у французькій булці виходить набагато соковитіше, ніжніше і ароматні звичайного, сир в ньому плавиться, виходить дуже ніжним, а зверху утворюється красива яєчна скоринка. Звичайно, готується такий чізбургер довше звичайного, але запевняю вас: воно того варте! Що ж, читайте далі мій рецепт, як приготувати чізбургер у французькому тості, і запрошую до приготування!
- Фарш для котлет - 400 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Хліб - 4 скибочки
- Сир твердий - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершки 10% - 100 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш для котлет я приготувала заздалегідь за тим же принципом, як я зазвичай готую котлети: пропустила м'ясо через м'ясорубку разом з цибулею, додала трохи розмоченого в молоці хліба, яйце, сіль і перець за смаком.
З фаршу сформуйте 2 великі продолготоватие і тонкі котлети, обсмажте їх на середньому вогні під кришкою до готовності.
Починаємо збирати чізбургер. На скибочку хліба покладете кілька шматочків тонко нарізаного сиру, щоб максимально покрити хліб.
Зверху покладіть котлету.
Покрийте все знову сиром.
Накрийте другим скибочкою хліба.
Яйця збийте разом з вершками, сіллю, перцем і часниковим порошком.
Занурте підготовлений чізбургер з обох сторін в яєчну суміш і трохи потримайте, щоб хліб гарненько просочився, але не розмокнув повністю.
Смажте чізбургер по-французьки на середньому вогні, поки яйце не схопиться, а сир не розплавиться.
Чізбургер у французькому тості готовий. Подавайте гарячим і їжте із задоволенням!