Рецепт Чізбургер на французьких тостах фото

Чізбургер на французьких тостах
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На сніданок
Бургери, Чізбургер

Відмінне рішення для неспішного і смачного недільного сніданку! Соковита яловича котлета, теплий тягнеться сир, ніжні грінки з хрусткою скоринкою… Дивимося і робимо!

Хліб слід брати саме тостовий, він не дуже розмокає в яєчної суміші і вигляд у страви виходить акуратніше. Найсмачніше смажити французькі тости на суміші рослинного і вершкового масел.

  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (дрібний)
  • Хліб пшеничний - 6 скибочок (тостовий)
  • Сир - 6 скибочок (чеддер або моцарелла)
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Часниковий порошок - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20-30 грам
чізбургер на французьких тостах - фото крок 1
З'єднайте яловичий фарш з дрібно посічений ріпчастою цибулею, посоліть і поперчіть за смаком. Добре вимішайте і відбийте фарш.
чізбургер на французьких тостах - фото крок 2
Сформуйте три плоскі котлети і обсмажте їх на рослинному маслі до готовності. У процесі смаження притискайте котлети лопаткою, щоб вони не втрачали плоску форму.
чізбургер на французьких тостах - фото крок 3
На скибочку тостового хліба викладіть шматочок сиру. Добре взяти чеддер або моцарелу. Любителі страв попікантнее можуть змастити накрийте її скибочкою сиру і хлібом. Злегка притисніть бутерброд, роблячи його більш плоским. Повторіть процес з рештою котлетами.
чізбургер на французьких тостах - фото крок 4
Віночком добре збийте яйця з сумішшю молока і вершків. Додати перець, чорний перець і часниковий порошок. Посоліть за смаком і ще раз перемішайте. Гарненько умочіть майбутні чізбургери в молочно-яєчну суміш, щоб хліб просочився.
чізбургер на французьких тостах - фото крок 5
Смажте чізбургери на добре розігрітій суміші рослинного і вершкового масел з двох сторін. Перевертайте широкої лопаткою після утворення рум'яної скоринки. Готові чізбургери викладіть на серветки для видалення надлишків олії.
чізбургер на французьких тостах - фото крок 6
Подавайте відразу ж, поки скоринка хрумтить. Як доповнення відмінно підходить як кава, так і томатний сік.

Схожі рецепти