Суп «чізбургер»
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю сирні супи і завжди із задоволенням пробую різні варіанти їх рецептів. Основа супу "чізбургер", як ви вже здогадалися, це сир і пісний яловичий фарш. Виходить дуже смачно і ситно!
Сир раджу вибирати хороший, такий, який ви із задоволенням з'їли б. Адже це основа нашого страви. "сир чеддер" володіє горіховим, злегка гострим присмаком. Він додасть вашому супу вершковий солонуватий смак. Нижче докладний рецепт, як приготувати суп "чізбургер" . Приємних вам клопоту на кухні!
- Фарш яловичий - 300 грам
- Чеддер - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Базилік - 1 Чайна ложка (сушений)
- Бульйон курячий - 1, 5 L
- Вершкове масло - 60 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля зелена - 1 пучок (для подачі)
- Петрушка - За смаком (для подачі)
- Сіль - За смаком
Підготуйте основні інгредієнти. Сир натріть на дрібній тертці. Овочі помийте.
Цибулю і моркву очистіть. Моркву натріть на дрібній тертці, цибулю подрібніть. Розтопіть 1 ст. L. Вершкового масла на сковороді, обсмажте овочі і фарш до легкого рум'янцю. Додайте в гарячий бульйон. Готуйте на повільному вогні протягом 10 хвилин.
Картопля очистіть, помийте прохолодною водою, наріжте дрібними кубиками, додайте в суп. Готуйте під закритою кришкою на повільному вогні до м'якості картоплі.
У цей час розтопіть на сковороді вершкове масло, додайте борошно, розмішайте до однорідності, прогрейте. Влийте молоко тонкою цівкою, розмішуючи до однорідності.
Потроху додайте тертий сир, розмішайте до однорідності. Додати сіль за смаком.
При подачі супу додайте дрібно нарізані зелену цибулю і петрушку. Смачного!