П'ять пальців резольвера
(покроковий рецепт з фото)
П'ять пальців резольвера - прекрасна закуска на святковий стіл! На гарнір відварити макарони або приготуйте локшину, прикрасьте ваше блюдо зеленню і насолоджуйтеся. Виходить дуже смачно!
До вашої уваги - простий рецепт приготування бешбармака з оселедця. Страву можна використовувати як закуску, наприклад, намазав на бутерброди. Також можна приготувати гарнір (це можуть бути макарони, локшина або картопля пюре) і подати бешбармак, як другу страву. Хай щастить!
- Оселедець - 4 штуки (філе)
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
Філе оселедця поріжте шматочками.
Моркву натріть на тертці для корейської моркви.
Лук поріжте півкільцями.
Тепер розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте цибулю з морквою. Потім додайте томатну пасту і спеції за смаком, все перемішайте.
На блюдо викладаємо філе оселедця, зверху морква з цибулею. Ставимо страву в холодильник на 1-2 годину. На гарнір зваріть макарони або локшину. Смачного!