Рецепт П'ять пальців резольвера фото

П'ять пальців резольвера
(покроковий рецепт з фото)

Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля , Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

П'ять пальців резольвера - прекрасна закуска на святковий стіл! На гарнір відварити макарони або приготуйте локшину, прикрасьте ваше блюдо зеленню і насолоджуйтеся. Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування бешбармака з оселедця. Страву можна використовувати як закуску, наприклад, намазав на бутерброди. Також можна приготувати гарнір (це можуть бути макарони, локшина або картопля пюре) і подати бешбармак, як другу страву. Хай щастить!

  • Оселедець - 4 штуки (філе)
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
п'ять пальців резольвера - фото крок 1
Філе оселедця поріжте шматочками.
п'ять пальців резольвера - фото крок 2
Моркву натріть на тертці для корейської моркви.
п'ять пальців резольвера - фото крок 3
Лук поріжте півкільцями.
п'ять пальців резольвера - фото крок 4
Тепер розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте цибулю з морквою. Потім додайте томатну пасту і спеції за смаком, все перемішайте.
п'ять пальців резольвера - фото крок 5
На блюдо викладаємо філе оселедця, зверху морква з цибулею. Ставимо страву в холодильник на 1-2 годину. На гарнір зваріть макарони або локшину. Смачного!

Схожі рецепти