П’ять пальців від свині
(покроковий рецепт з фото)
Російський варіант відомого національного середньоазіатського страви. Смачно і ситно! Готується легко і вийде навіть у початківців кулінарів.
Я думаю, що багато казахи, башкири і татари будуть сперечатися з цим рецептом і скажуть, що це не бешбармак. Адже справжній бешбармак не готують зі свинини. Але - це російський варіант цієї страви і, я думаю, що представники тих народів, які придумали бешбармак, повинні радіти тому, що їх блюдо припало до смаку і іншим. Простий рецепт бешбармака зі свинини знадобиться будь-якій господині - і досвідченою, і молодої. Блюдо дуже ситне, смачне і приготувати його легко і в домашніх умовах, і природа. Рецепт бешбармака зі свинини з фото допоможе вам в цьому. Читайте і беріться за освоєння нового блюда:) Удачі і приємного апетиту!
- Свинина - 1-1, 5 кілограма (найкраще підходить м'ясо на кісточці)
- Корінь селери - 1 штука
- Локшина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - 50 грам (кріп, петрушка)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Спеції - 1-2 Щепоток (за бажанням можна додати фенхель або зиру, сушений болгарський перець або будь-які ваші улюблені спеції)