Овочевий суп з орегано
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий суп з орегано здивує своїм ароматом будь-якого гурмана. Особливо часто такий обід готують ті, хто дотримується здорового харчування, так як в ньому повно вітамінів. Він ідеальний для вегетаріанців.
Хочете приготувати ароматний овочевий супчик? Немає нічого легшого! З цього рецепта ви дізнаєтеся, як зробити його смачним, а не прісним, яким виходить більшість овочевих супів. Прочитайте, як приготувати овочевий суп з орегано, і балуйте цією стравою свою сім'ю хоч кожен день!
- Картопля - 5 штук
- Помідори - 3 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Кольорова капуста - 150 грам
- Квасоля консервована - 200 грам (червона)
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Орегано - 1 Ст. Ложка
Картопля очистіть і гарненько вимийте під проточною водою. Гострим ножем наріжте бульби на невеликі кубики однакового розміру.
Тепер вам необхідно приготувати засмажку. Для цього очистіть цибулю і почистіть моркву. Цибуля подрібніть ножем, а моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на розігрітій в сковороді олії до золотистого кольору.
Вимийте помідори, кабачки і болгарський перець. Всі овочі наріжте шматочками. З перцю попередньо видаліть кісточки. При бажанні, ви можете зняти з томатів шкірку, обшпаривши їх перед цим крутим окропом.
Вимийте кольорову капусту, розберіть її на суцвіття. Якщо вони будуть занадто великими, то додатково наріжте їх ножем.
У велику каструлю наберіть чисту питну воду. Поставте її на вогонь і доведіть до кипіння. Покладіть в каструлю картоплю. Варіть його п'ять-сім хвилин, а потім додайте всі інші нарізані овочі.
Ще через п'ять хвилин киньте в суп консервовану квасолю, з якої слід попередньо злити зайву рідину. Потім покладіть зажарку, помідори і часник, пропущений через прес.
В кінці додайте орегано і посоліть за смаком. Через десять хвилин вимкніть вогонь і дайте супу настоятися. Подавайте його зі сметаною, гарячим.