Овочевий суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий суп з квасолею особливо сподобається вегетаріанцям, постить і тим, хто хоче схуднути. Ситний і смачний суп підкорить вас своїм ароматом і наситить вас вітамінами.
Овочевий суп з квасолею багатий вітамінами і необхідними мінералами. Готуйте його особливо в холодну пору року, щоб зміцнити імунітет. Смачний і ароматний суп можете подати з греками або тостами. Рецепт овочевого супу з квасолею я придумав сам, взявши за основу овочевий бульйон. Вийшло смачно і ситно. Ділюся з вами!
- Біла квасоля - 300 грам
- Оливкова олія - 1 Склянка
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки (візьміть різних кольорів.)
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки (з листям.)
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сушена м'ята - 0, 5 чайних ложки (або 3-4 listika sveƶej.)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Спочатку потрібно зварити білу квасолю. Залийте її водою і додайте склянку оливкової олії.
Однаково дрібно наріжте всі овочі.
Коли квасоля буде майже готова (стане трохи м'якше), додайте до неї овочі. Варіть все разом близько години. До повної готовності квасолі. Нехай овочі розварюються, не біда, дадуть більше соку.
В кінці додайте томатної пасти, сушеної м'яти і посоліть, поперчіть за смаком. Накрийте кришкою і нехай овочевий суп з квасолею настоїться. Подавайте, прикрасивши зеленню.