Овочевий салат з квасолею і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є прихильником не тільки смачних, але і ситних салатів, то обов'язково включите в їх склад квасоля і кукурудзу. Ці продукти дуже вдало доповнюють один одного, вони ідеальні для салатів.
Салат з таких інгредієнтів, як шинка, квасоля, кукурудза, сир і сухарики можна по праву вважати повноцінним стравою. Його можна сміливо подавати самостійно, так як він досить ситний. За бажанням ви можете додати в салат зелень або улюблені спеції. Щоб дізнатися, як приготувати овочевий салат з квасолею і кукурудзою, прочитайте цей рецепт.
- Квасоля консервована червона - 250 грам
- Кукурудза консервована - 250 грам
- Сухарики - 100 грам
- Шинка - 250 грам
- Сир ковбасний - 250 грам
- Майонез - 5 Ст. Ложок
Краса цього салату полягає в тому, що всі інгредієнти вже "готові", тобто, їх не треба попередньо обсмажувати, варити або тушкувати. Візьміть шматок шинки або вареної ковбаси і нарубати її дрібними кубиками.
Перекладіть нарізану шинку в миску. Відкрийте кукурудзу і квасолю, злийте з банок зайву рідину і викладіть вміст до шинки. Ковбасний сир, який можна замінити будь-яким твердим, натріть на тертці і покладіть до решти інгредієнтів. Туди ж помістіть сухарики. Заправте салат майонезом.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Солити салат не потрібно, тому що кожна складова вже і так досить солона. Якщо вам здасться, що салат сухуватий, то додайте в нього ще майонезу. Подавайте до столу відразу, щоб сухарики НЕ розмокнули.