Салат з морепродуктів з квасолею, кукурудзою і каперсами
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться експериментів на кухні, коли душа просить чогось новенького, на виручку приходять ось такі цікаві рецепти. Нескладний, але дуже оригінальний і приголомшливо смачний салатик.
Ділюся з вами ідеєю, як для святкового, так і для щоденного столу. Ця страва поєднує в собі досить прості, але при цьому вельми пікантні інгредієнти. А якщо врахувати, що велика їх частина вже готова, то часу на весь процес піде зовсім небагато. Отже, хочу розповісти вам, як приготувати салат з морепродуктів з квасолею, кукурудзою і каперсами. Цікаво? Ще й як! запам'ятовуйте рецепт.
- Мікс морепродуктів - 500 грам
- Консервована квасоля - 100 грам
- Консервована кукурудза - 50-100 грам
- Каперсами - 50 грам
- Лук-пориста - 100 грам
- Сік лимона - 1-1.5 чайних ложки
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль, перець, оливкова олія - За смаком
1. Ось такий цікавий, яскравий і різноманітний набір інгредієнтів вам потрібно.
2. Надішліть в киплячу підсолену воду морепродукти. Для аромату додайте лавровий лист, для смаку - сік лимона. Через хвилину зніміть з вогню і залиште у воді ще хвилинки на 3-4.
3. Відкиньте на друшляк і обсушити.
4. У воду від морепродуктів відправте нарізаний порей, млоїте хвилинку-другу.
5. Консервовану квасолю, кукурудзу, каперси з'єднайте в глибокій мисочці. Туди ж додайте морепродукти і цибулю-порей.
6. Залишилося тільки додати за смаком сіль, перець і полити оливковою олією. От і все, апетитний салатик можна подавати до столу.