Салат з тунцем і каперсами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з тунцем і каперсами - легкий, гарний, витончений. Готується за лічені хвилини, при цьому він дуже смачний і корисний. Ділюся з вами цим чудовим рецептом.
Рецепт приготування салату з тунцем і каперсами дуже простий. Солити такий салат не рекомендую, так як каперси і оливки містять достатню кількість солі. Замість оливок можна використовувати маслини.
- Листовий салат - 0, 5 пучка
- Тунець - 1 банку (консервований, шматочками)
- Каперсами - 20-25 грам
- Оливки - 10 штук
- Помідори черрі - 10 штук
- Огірок - 1 штука
- Бальзамічний соус - 10-15 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (першого віджиму)
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Руками нарвіть салатний лист.
Поріжте огірок, якщо він великий, то четвертинками часточок, якщо невеликий - polovinkami, додайте помідори черрі, оливки або маслини.
Викладіть шматочками тунець.
Зверху викладіть каперси, злегка збризніть лимонним соком, полийте оливковою олією і бальзамічним соусом. Салат готовий. Смачного!