Салат «грецький» з каперсами
(покроковий рецепт з фото)
Для літньої спеки овочеві страви - справжній порятунок. Це швидко, просто, корисно і смачно. Саме таким рецептиком я поспішаю поділитися з вами. Класика з невеликим авторським доповненням. Запам'ятовуйте!
Хотілося б розповісти вам простий варіант, як приготувати салат "грецький" з каперсами. Від традиційних маслин або оливок при цьому зовсім не варто відмовлятися. На весь процес у вас піде всього близько 10 хвилин. Хіба не чудовий перекус, обід або вечерю?
- Листя салату - 1 пучок
- Огірок - 1 штука
- Помідори черрі - 250 грам
- Цибулина - 1/2 штуки
- Зелену цибулю і орегано - 1 щіпка
- Маслини - 3 чайних ложки
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Фета - 150 грам
- Оливкова олія - 150 мілілітрів
- Лимон - 2 штуки
- Сіль - За смаком
1
Почнемо з заправки. Вичавіть сік 2 лимонів і з'єднайте з оливковою олією (можна використовувати 1.5 лимона, а що залишилася половинку додати в салат, нарізавши шматочками). Додайте сіль за смаком і перемішайте. Можна також додати дрібку перцю.
2
Салат, овочі та зелень вимийте, обсушити, наріжте і викладіть в глибокий салатник.
3
Додайте сир, маслини і каперси. Акуратно перемішайте.
4
Полийте зверху заправкою. Можна подавати салат "грецький" з каперсами до столу.
Смачного!
Смачного!