Рецепт Зелений салат з каперсами фото

Зелений салат з каперсами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Зелений салат з каперсами - легкий як в приготуванні, так і в плані калорійності салатик, добре підходить для легкого перекусу. Простий рецепт зеленого салату з каперсами сподобається"травоїдним" .

Опис приготування:

Якщо ви, як і я, любите вечеряти легко, то зелений салат з каперсами - альтернативна ідея для вашого легкого вечері. Забирає буквально 5-10 хвилин вільного часу, що досить важливо - кому хочеться ввечері, після роботи, ще годину біля плити крутитися? звичайно, голодного мужика таким салатом не нагодуєш, але якщо голодний мужик щільно снідає і не менш щільно обідає, то на вечерю цілком достатньо такого салату. Хоча, я думаю, по смаковою гамою зелений салат з каперсами став би хорошим гарніром до якого-небудь рибного блюда. Словом, пробуйте і експериментуйте Сподіваюся, простий рецепт зеленого салату з каперсами вам сподобається!

  • Кабачок - 200 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Лук-пориста - 50 грам
  • Селера - 50 грам
зелений салат з каперсами - фото крок 1
Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо на тонкі скибочки, кожну скибочку - ще на 4 частини.
зелений салат з каперсами - фото крок 2
Кладемо скибочки кабачка в розігріту сковороду з невеликою кількістю масла, обсмажуємо 4-5 хвилин на середньому вогні до м'якості кабачків.
зелений салат з каперсами - фото крок 3
Тонкими кільцями нарізаємо цибулю-порей, кладемо його в салатницю.
зелений салат з каперсами - фото крок 4
Туди ж додаємо тонко нарізані стебла селери.
зелений салат з каперсами - фото крок 5
Рукколу моєму і додаємо в салат, не подрібнюючи.
зелений салат з каперсами - фото крок 6
Коли кабачки злегка охолонуть (хоча б до кімнатної температури), додаємо їх в салатницю.
зелений салат з каперсами - фото крок 7
Нарешті, додаємо каперси разом з невеликою кількістю розсолу. Перемішуємо салат, заправляти нічим не потрібно - досить розсолу і оливкового масла з кабачків.
зелений салат з каперсами - фото крок 8
Даємо салату кілька хвилин постояти, просочитися смаками і ароматами, після чого подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти