Рецепт Овочевий паштет фото

Овочевий паштет
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Бутерброди
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготувати овочевий паштет в домашніх умовах можна по-різному і кожен рецепт по-своєму буде хороший. Ця страва буде дуже корисне. Більш того, навіть діти люблять такий паштет з овочів.

Опис приготування:

Запікати паштет - незвичайне рішення, погодьтеся. Але це блюдо виходить чудовим і в якості закуски на святковий стіл буде відмінним рішенням. Навіть овочевий паштет в домашніх умовах можна урізноманітнити таким незвичайним чином, додавши в нього соєві боби, корінь селери і зелень, після чого відправити в духовку.

  • Картопля - 2 штуки (в мундирі)
  • Морква - 2 штуки (в мундирі)
  • Корінь селери - 1/2 штуки (попередньо відварений)
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Соєві боби - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Сіль і приправи - За смаком
  • Зелень - За смаком
овочевий паштет - фото крок 1
1. Даний рецепт дещо незвичний, оскільки в основному овочевий паштет в домашніх умовах готують з декількох інгредієнтів. У нашому випадку ми трохи відійдемо від класики і приготуємо дуже смачний паштет з овочів, який дуже люблять навіть дітки.
овочевий паштет - фото крок 2
2. Щоб приготувати паштет швидше, заздалегідь відваріть всі необхідні овочі та остудіть їх. Я зазвичай це роблю з вечора, а вранці приступаю до приготування. Нарізаємо і обсмажуємо гриби з цибулею, після чого додаємо подрібнені овочі, яйця, сіль і приправи. Все гарненько збиваємо.
овочевий паштет - фото крок 3
3. Коли ввели яйця, масу слід забивати близько 5 хвилин на повній швидкості і тільки після цього викладати в форму для запікання.
овочевий паштет - фото крок 4
4. Я зазвичай беру форму з щільної фольги - вона і зручна, і в ній не пригоряють страви. Запікаємо близько 20 хвилин при температурі 180 градусів. У масу я додаю корінь селери, зелень і соєві боби (вже готові). Це - на ваш смак, але гарантую, сподобається навіть вимогливому гурману.
овочевий паштет - фото крок 5
5. Дістаємо наш паштет, який вийшов досить зарум'яненим і за зовнішнім виглядом нагадує запіканку.
овочевий паштет - фото крок 6
6. Виходить така краса. Тепер можна нарізати паштет і вживати в їжу разом з хлібцями.

Схожі рецепти