Овочевий друшляк
(покроковий рецепт з фото)
Моє улюблене дієтичне блюдо - овочевий друшляк. Легко, недавно, швидко! І сита, і кілограми тануть, і шалено смачно! Бажано готувати таку окрошку в сезон овочів - зі своєю грядки прямо на стіл.
Дачний сезон дарує свої принади. Одна з них - овочевий друшляк. В принципі, в неї йде все, що росте на вашій грядці. Обожнюю експериментувати і вам раджу. Окрошка завжди виходить на славу! І вітамінів - купа! А смачно-то як - не розповісти.
Як приготувати овочеву окрошку?
1. Спочатку для нашої окрошки підготуємо овочі. Промийте і зваріть ріпу, кольорову капусту і моркву. Зелену цибулю і огірки промийте.
2. Поставте варити круто яйця.
3. Всі овочі і яйця наріжте невеликими кубиками, цибулю подрібніть.
4. Складіть інгредієнти для нашої окрошки в більшу миску, заправте сметаною, приправити сіллю. Все перемішайте.
5. Заправьте все квасом. Акуратно перемішайте!
Овочева окрошка порадує вас і ваших гостей. Я впевнена, що холодником з овочів ви зможете здивувати жодної людини.
- Буряк - 2 штуки (середньої величини)
- Морква - 1 штука
- Качан цвітної капусти - 1/2 штуки
- Огірки - 3 штуки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Зелена цибуля (пучок) - 1 штука
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Квас - 1-1, 5 L
- Сіль - - За смаком
Як приготувати овочеву окрошку?
1. Спочатку для нашої окрошки підготуємо овочі. Промийте і зваріть ріпу, кольорову капусту і моркву. Зелену цибулю і огірки промийте.
2. Поставте варити круто яйця.
3. Всі овочі і яйця наріжте невеликими кубиками, цибулю подрібніть.
4. Складіть інгредієнти для нашої окрошки в більшу миску, заправте сметаною, приправити сіллю. Все перемішайте.
5. Заправьте все квасом. Акуратно перемішайте!
Овочева окрошка порадує вас і ваших гостей. Я впевнена, що холодником з овочів ви зможете здивувати жодної людини.