Оселедець по-польськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Підгледіла цей рецепт в польському меню. Дуже оригінальний холодний салат для вечері або обіду. Дивимося рецепт оселедця по-польськи!
Опис приготування:
Досить специфічне поєднання оселедця і сметани не всякому до душі доведеться. До того ж, для приготування оселедця по-польськи нам знадобиться пара гілочок зелені і смородина. Лимонний сік додасть нотку пікантності.
- Оселедець - 2 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
Оселедець потрібно обробити на філе. Розрізаєте і чистите черевце. Прибираємо все кісточки. Оселедець повинна бути пружною.
Потім нарізати рибу поперек тулуба на смужки.
Цибуля ріжемо на чверті. Посипаємо цибулю половиною чайної ложки цукру, перемішуємо, а потім поливаємо однією столовою ложкою лимонного соку. Закриваємо кришечкою і ставимо в холодильник маринуватися.
Два великих яблук моєму.
Ріжемо яблука.
Далі з'єднуємо все компоненти і заправляємо їх сметаною в яку додали столову ложку лимонного соку і чайну ложечку гірчиці. Добре перемішуємо.
Ось оселедець по-польськи і готова. Смачного!
Ось оселедець по-польськи і готова. Смачного!