Оригінальні голубці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не боїтеся експериментів з класичними рецептами, не проходьте повз. Я хочу показати вам нескладне в процесі і приголомшливо цікаве блюдо, яке урізноманітнює ваше щоденне меню.
Фарш з індички, консервовані ананаси, Мал, пекінська капуста, насичений соус "теріякі" - я навчу вас готувати оригінальні голубці. Zaintrigovanи? Смак дійсно приголомшливий, так що рекомендую хоча б разок спробувати повторити рецепт в домашніх умовах.
- Пекінська капуста - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Цибулина - 1/2 штуки
- Часник - 1/2 зубчики
- Ананаси консервовані - 1 штука (баночка)
- Індиче фарш - 450 грам
- Соус "теріякі" - 3/4 склянки
- Мал - 2 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Бульйон - 1/2 L
1. Увімкніть духовку, нехай розігрівається до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте подрібнений перець, цибуля, часник, ананаси, фарш. Додайте сіль, перець, 1/4 склянки соусу. Пекінську капусту акуратно розділіть на листочки.
2. Розкладіть листочки на робочому столі. На край викладіть 1-2 ложки начинки і акуратно загорніть.
3. На дно жароміцної форми всипте рис, влийте бульйон і додайте дрібку солі. Зверху викладіть голубці. Полийте соусом "теріякі", накрийте форму кришкою або фольгою і відправте в духовку.
4. Через 15 хвилин кришку приберіть і запікайте ще хвилин 15 до готовності.
Оригінальні голубці подавайте до столу гарячими. Смачного!
Оригінальні голубці подавайте до столу гарячими. Смачного!