Рецепт Оригінальні голубці фото

Оригінальні голубці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Фрукти , Капуста , Пекінська капуста
Страви без випічки
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 16
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви не боїтеся експериментів з класичними рецептами, не проходьте повз. Я хочу показати вам нескладне в процесі і приголомшливо цікаве блюдо, яке урізноманітнює ваше щоденне меню.

Опис приготування:

Фарш з індички, консервовані ананаси, Мал, пекінська капуста, насичений соус"Теріякі" - я навчу вас готувати оригінальні голубці. Zaintrigovanи? Смак дійсно приголомшливий, так що рекомендую хоча б разок спробувати повторити рецепт в домашніх умовах.

  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Ананаси консервовані - 1 штука (баночка)
  • Індиче фарш - 450 грам
  • Соус"Теріякі" - 3/4 склянки
  • Мал - 2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Бульйон - 1/2 L
оригінальні голубці - фото крок 1
1. Увімкніть духовку, нехай розігрівається до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте подрібнений перець, цибуля, часник, ананаси, фарш. Додайте сіль, перець, 1/4 склянки соусу. Пекінську капусту акуратно розділіть на листочки.
оригінальні голубці - фото крок 2
2. Розкладіть листочки на робочому столі. На край викладіть 1-2 ложки начинки і акуратно загорніть.
оригінальні голубці - фото крок 3
3. На дно жароміцної форми всипте рис, влийте бульйон і додайте дрібку солі. Зверху викладіть голубці. Полийте соусом"Теріякі" , накрийте форму кришкою або фольгою і відправте в духовку.
оригінальні голубці - фото крок 4
4. Через 15 хвилин кришку приберіть і запікайте ще хвилин 15 до готовності.
Оригінальні голубці подавайте до столу гарячими. Смачного!

Схожі рецепти