Омлет з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Немає часу на приготування вранці? А ваші рідні вимагають смачненького? Зовсім не обов'язково бігти в магазин за тістечком - цей простий рецепт омлету з яблуками допоможе зробити смачний і корисний сніданок!
Впевнена, що всім тим, хто вранці любить побалувати себе солоденьким, такий рецепт приготування омлету з яблуками припаде до душі. До того ж, це дуже корисна страва, так що навіть вічно сидять на дієтах дамочки іноді можуть собі дозволити такі ласощі, як омлет з яблуками в домашніх умовах, ось тільки цукор в такому випадку краще не додавати. Смачного!
- Яйця - 6 штук
- Яблука - 4 штуки
- Крем - 100 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1. Підготуємо інгредієнти.
2. Яблука миємо й нарізаємо довільно.
3. На вершковому маслі тушкуємо на маленькому вогні яблука 5 хвилин. Можна відразу додати цукор, щоб яблука Карамелізовані.
4. Яйця збиваємо вінчиком з борошном, сметаною і цукром до однорідності.
5. Заливаємо цією сумішшю наші яблука, один раз перемішаємо і більше не чіпаємо. Закриваємо кришкою і на самому маленькому вогні тримаємо 5-7 хвилин.
6. Акуратно дістаємо і викладаємо на блюдо. Готово!