Рецепт Омлет з варенням фото

Омлет з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти , Яйця
Дієтичне харчування
Для дітей , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Ваша дитина не любить снідати? Спробуйте рецепт приготування омлету з варенням - дивно смачний, поживний і дуже оригінальний варіант. Це страви також може стати відмінним перекусом.

Опис приготування:

Приготувати омлет з варенням в домашніх умовах можна з будь-якими фруктовими заготовками і джемами. Зробити блюдо ще смачніше можна, з'єднавши варення і свіжі фрукти. В даному варіанті використовується ананас, проте це можуть бути також яблука, груша, персики і різні ягоди.

  • Ананас - 200 грам
  • Варення - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
омлет з варенням - фото крок 1
1. Для початку необхідно зайнятися начинкою. Ананас необхідно очистити і з'єднати в сотейнику з абрикосовим варенням (можна взяти і інше за смаком).
омлет з варенням - фото крок 2
2. Щоб маса стала однорідною, на повільному вогні потрібно протушкувати її близько 10-12 хвилин. Якщо використовуються кислі ягоди, можна додати трохи цукру.
омлет з варенням - фото крок 3
3. Тепер можна зайнятися безпосередньо омлетом. Так як страва буде солодким, замість традиційного молока рецепт приготування омлету з варенням передбачає використання збитих вершків. Вони також додадуть яйцям легкості.
омлет з варенням - фото крок 4
4. Яйця вбити в глибоку миску і злегка збити з дрібкою солі і цукром.
омлет з варенням - фото крок 5
5. Додати до яєць вершки.
омлет з варенням - фото крок 6
6. Акуратно перемішати, щоб не втратити повітряну текстуру вершків.
омлет з варенням - фото крок 7
7. На сковороді розтопити невеликий шматочок вершкового масла і вилити туди яєчно-вершкову суміш.
омлет з варенням - фото крок 8
8. Смажити на повільному вогні з двох сторін до появи апетитною скоринки. На готовий омлет викласти варення.
омлет з варенням - фото крок 9
9. Згорнути омлет навпіл і рясно присипати цукром. Щоб омлет з варенням в домашніх умовах був ще смачніше, можна відправити його в добре розігріту духовку на 3-4 хвилини. Цукор злегка підтане і вбереться в омлет.
омлет з варенням - фото крок 10
10. Перед подачею можна присипати омлет цукровою пудрою, а при бажанні полити варенням. Це смачно, апетитно і дуже красиво!

Схожі рецепти