Безе з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Усім шанувальникам ніжного білкового десерту я хочу запропонувати варіант, як приготувати безе з варенням. Улюблені ласощі з цікавою смакової ноткою. Якщо подобається ідея, запам'ятовуйте рецепт!
Це безе добре тим, що в залежності від варення, воно кожен раз буде виходити іншим. Я використовую варення з абрикосом і апельсином, воно надає безе легку кислинку. Відсаджувати білки можна як кондитерським мішком, так і просто ложкою.
- Білки - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Варення - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Білки акуратно відокремте і вбийте в глибоку миску.
Збийте трохи. Збільшуючи швидкість, всипати невеликими порціями цукор.
Білки потрібно збити до пишних, щільних піків.
Додайте варення.
Акуратно перемішайте ложкою.
Викладіть білки на пергамент.
При температурі 130-140 градусів випікайте безе близько 2 годин. Після вимкніть духовку і залиште безе з відкритими дверцятами до повного охолодження.
Приємного чаювання!