Рецепт Безе з варенням фото

Безе з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця , Яєчний білок
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Безе
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Усім шанувальникам ніжного білкового десерту я хочу запропонувати варіант, як приготувати безе з варенням. Улюблені ласощі з цікавою смакової ноткою. Якщо подобається ідея, запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Це безе добре тим, що в залежності від варення, воно кожен раз буде виходити іншим. Я використовую варення з абрикосом і апельсином, воно надає безе легку кислинку. Відсаджувати білки можна як кондитерським мішком, так і просто ложкою.

  • Білки - 2 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Варення - 2 Ст. Ложки
безе з варенням - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
безе з варенням - фото крок 2
Білки акуратно відокремте і вбийте в глибоку миску.
безе з варенням - фото крок 3
Збийте трохи. Збільшуючи швидкість, всипати невеликими порціями цукор.
безе з варенням - фото крок 4
Білки потрібно збити до пишних, щільних піків.
безе з варенням - фото крок 5
Додайте варення.
безе з варенням - фото крок 6
Акуратно перемішайте ложкою.
безе з варенням - фото крок 7
Викладіть білки на пергамент.
безе з варенням - фото крок 8
При температурі 130-140 градусів випікайте безе близько 2 годин. Після вимкніть духовку і залиште безе з відкритими дверцятами до повного охолодження.
безе з варенням - фото крок 9
Приємного чаювання!

Схожі рецепти