Рецепт Омлет з шинкою в духовці фото

Омлет з шинкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Яйця , Шинка
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Хочете побалувати себе і близьких смачним і ситним сніданком? Тоді пропоную вам простий рецепт омлету з шинкою в духовці, який можна доповнити різноманітними овочами.

Опис приготування:

Цей простий рецепт омлету з шинкою в духовці стане ідеальним початком вихідного дня. Шинка з яйцем, доповнена овочами за смаком, - це повноцінний сніданок для всієї родини - ситний і дуже смачний.

  • Цибулина - 1 штука
  • Солодкий перець - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Шинка - 200-300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Яйця - 4-5 штук
  • Сіль - 1 щіпка
омлет з шинкою в духовці - фото крок 1
1. Для початку необхідно зайнятися овочевою начинкою. При бажанні можна і не використовувати овочі, однак з ними класичний рецепт омлету з шинкою в духовці буде набагато цікавіше, смачніше і соковитіше. Цибулину і солодкий перець очистити і нарізати кубиками.
омлет з шинкою в духовці - фото крок 2
2. На сковороду налити трохи олії і відправити туди овочі. Обсмажити трохи до м'якості.
омлет з шинкою в духовці - фото крок 3
3. Шинку нарізати невеликими кубиками.
омлет з шинкою в духовці - фото крок 4
4. Сир натерти на середній або крупній тертці. Використовувати можна як твердий, так і м'який сир.
омлет з шинкою в духовці - фото крок 5
5. Яйця вбити в невелику мисочку і збити віночком з дрібкою солі. При бажанні можна додати молока або кефіру.
омлет з шинкою в духовці - фото крок 6
6. На дно жароміцної форми викласти обсмажені овочі, змішані з шинкою і сиром. Залити зверху яєчною масою. При бажанні можна поперчити омлет за смаком.
омлет з шинкою в духовці - фото крок 7
7. У розігріту попередньо духовку відправити форму. Омлет з шинкою в духовці в домашніх умовах випікається близько 20-25 хвилин, в залежності від кількості інгредієнтів і температури.
омлет з шинкою в духовці - фото крок 8
8. Готовий омлет вийняти з духовки, трохи остудити і нарізати порційними шматочками. Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.

Схожі рецепти