Омлет з шинкою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати один з варіантів простого і смачного сніданку. Різноманітимо його омлетом з шинкою і помідорами, в цьому немає нічого складного, тому смак - незабутній.
Обсмажуємо нарізані кубиками цибулю і шинку, додаємо помідори. Потім заливаємо збитими яйцями зі спеціями, тертим сиром і молоком. Переливаємо все це в форму і ставимо в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів. Можна смажити такий омлет і на сковороді, на повільному вогні під кришкою.
- Яйця - 3 штуки
- Шинка - 150 грам
- Помідори - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому або рослинному маслі.
Якщо треба приготувати дуже швидко, то можна обійтися і без лука.
Далі до цибулі додаємо порізану кубиками шинку. Обсмажуємо.
Помідори миємо, знімаємо шкірку. Щоб вона легко знялася, їх можна опустити на кілька секунд в киплячу воду. Потім ріжемо помідори кубиками.
Яйця збиваємо, солимо, перчим, додаємо молоко, дрібно порізану зелень, обсмажену цибулю з шинкою і натертий на тертці сир. З сиром можливо 2 варіанти: або перемішати його разом з яйцями, або присипати омлет зверху. Заливаємо все це в форму і ставимо в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів. Можна зробити і на сковороді, на повільному вогні під кришкою.
Омлет з шинкою і помідорами готовий. Смачного!