Омлет з шинкою, грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Омлет можна назвати ідеальним стравою для сніданку, тим більше такої омлет! Тут і грибочки, і шинка, і сирна ніжна скоринка! Дивіться як легко і швидко його приготувати.
Вибираючи гриби для омлету віддайте перевагу сирим швидко готуються грибам, наприклад, шампіньйонів. Підійдуть не тільки сирі, але морожені тонко порізані гриби. Шинка для омлету підійде будь-яка, орієнтуйтеся на ваш смак.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Шинка - 50 грам
- Гриби - 100 грам
- Сир - 30 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля-шиїт - 1 пучок
1. Підготуйте продукти. Вершкове масло знадобиться для смаження омлету, а рослинне для смаження грибів, кращий варіант - печериці. Приступимо.
2. Печериці порізати тонкими пластинками і обсмажити на олії з дрібкою солі до готовності. Періодично помішуйте, щоб не пригоріли, вогонь не великий. Готові гриби перекладіть в тарілочку і вимийте сковороду, витріть насухо.
3. Яйця збийте вінчиком або виделкою з молоком і щіпкою солі.
4. Шинку наріжте соломкою, сир натріть на крупній тертці.
5. Суху чисту сковороду змажте щедро шматочком масла. Перелийте збиті яйця. Зверху покладіть соломки шинки, смажені гриби.
6. Додайте дрібно порізану цибулю-шиїт, тертий сир. Помістіть сковороду на повільний вогонь, накрийте щільно кришкою і засічіть 3-4 хвилини.
7. Омлет з шинкою, грибами і сиром готовий! Смачного!