Омлет в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Омлет - краще рішення для сніданку, обіду або легкої вечері. Ця страва не вимагає багато часу і сил, а результат завжди чудовий. Читайте, як легко і швидко приготувати омлет в мультиварці.
Опис приготування:
Пишний, тане в роті омлет - традиційне блюдо французької кухні. Побутує думка, що справжній французький кухар в першу чергу повинен вміти готувати омлет. Я пропоную вам свою версію приготування омлету - для цієї мети я використовувала мультиварку. Ви можете змінювати мій рецепт на власний розсуд - додавайте гриби, шинку, заморожені овочі та різні спеції. Вийде неймовірно смачно, я обіцяю!
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Ковбаса - 80 грам
- Сир - 70 грам
- Помідори - 3 штуки
- Зелена цибуля - - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Виберіть режим"Випічка" . Чашу мультиварки змастіть шматочком вершкового масла. Викладіть в чашу порізану ковбасу.
Поріжте помідори невеликими шматочками і додайте до ковбаси.
Розбийте яйця в стакан. Оскільки для омлету вам знадобиться рівна кількість молока і яєць, запам'ятайте рівень яєць в склянці. Перелийте яйця в миску, додайте сіль, перець і злегка збийте.
В той же стакан налийте молоко. Кількість молока повинна дорівнювати кількості яєць .
Додайте молоко до яєць і ретельно перемішайте.
Дрібно покришите зелена цибуля.
До цього часу ковбаса і помідори повинні бути обсмажені. У яйця додайте зелений лук і вилийте суміш у чашу мультиварки.
Перемішайте суміш, закрийте кришку. На мультиварці знову виберіть режим"Випічка" , поставте таймер на 20 хвилин.
Потріть шматочок сиру на дрібній тертці.
Після звукового сигналу про закінчення програми, відкрийте кришку і посипте омлет тертим сиром. Закрийте кришку на пару хвилин, щоб сир розтанув. Вуа-ля! Омлет в мультиварці готовий!