Омлет в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - краще рішення для сніданку, обіду або легкої вечері. Ця страва не вимагає багато часу і сил, а результат завжди чудовий. Читайте, як легко і швидко приготувати омлет в мультиварці.
Пишний, тане в роті омлет - традиційне блюдо французької кухні. Побутує думка, що справжній французький кухар в першу чергу повинен вміти готувати омлет. Я пропоную вам свою версію приготування омлету - для цієї мети я використовувала мультиварку. Ви можете змінювати мій рецепт на власний розсуд - додавайте гриби, шинку, заморожені овочі та різні спеції. Вийде неймовірно смачно, я обіцяю!
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Ковбаса - 80 грам
- Сир - 70 грам
- Помідори - 3 штуки
- Зелена цибуля - - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Виберіть режим "випічка" . Чашу мультиварки змастіть шматочком вершкового масла. Викладіть в чашу порізану ковбасу.
Поріжте помідори невеликими шматочками і додайте до ковбаси.
Розбийте яйця в стакан. Оскільки для омлету вам знадобиться рівна кількість молока і яєць, запам'ятайте рівень яєць в склянці. Перелийте яйця в миску, додайте сіль, перець і злегка збийте.
В той же стакан налийте молоко. Кількість молока повинна дорівнювати кількості яєць .
Додайте молоко до яєць і ретельно перемішайте.
Дрібно покришите зелена цибуля.
До цього часу ковбаса і помідори повинні бути обсмажені. У яйця додайте зелений лук і вилийте суміш у чашу мультиварки.
Перемішайте суміш, закрийте кришку. На мультиварці знову виберіть режим "випічка", поставте таймер на 20 хвилин.
Потріть шматочок сиру на дрібній тертці.
Після звукового сигналу про закінчення програми, відкрийте кришку і посипте омлет тертим сиром. Закрийте кришку на пару хвилин, щоб сир розтанув. Вуа-ля! Омлет в мультиварці готовий!