Омлет в духовці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою простого рецепту омлету в духовці, ви зможете приготувати відмінний сніданок. А головне - неймовірно корисний і поживний!
Омлет - традиційне блюдо для сніданку, але якщо у вас вранці є зайві хвилин 20, то краще використовуючи класичний рецепт омлету в духовці, приготувати корисний сніданок. Блюдо виходить щільним, пишним, ароматним через великої кількості молока і має апетитну рум'яну корочку. А як приготувати омлет в духовці вам допоможе покрокова інструкція з фото.
- Яйця - 5 штук
- Молоко - 250 мілілітрів(1 склянка)
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки

У миску вбити 5 яєць.

Влити 1 стакан молока. Посолити.

Перемішувати тільки віночком, НЕ збиваючи.

Форму змастити вершковим маслом.

Вилити яйця з молоком в підготовлену форму, бажано щоб вона була заповнена на ¾, так як готовий омлет підніметься.

Випікати в духовці при 200 градусах 20-30 хвилин, до рум'яної скоринки. Духовку під час готування не відкривати хвилин 15, щоб омлет не опав. Готовий омлет змастити вершковим маслом, він повинен бути пишним і щільним.