Швидкий омлет в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Що ви готуєте на сніданок? А я люблю балувати свою родину смачними омлетами, одним з них хочу сьогодні поділиться з вами. У лічені хвилини готовий ароматний і ситний сніданок або вечерю. Дивіться!
Як приготувати швидкий омлет в духовці? Дуже легко! Загляньте в мій рецепт і дізнаєтеся. Омлет - це ціле поле для кулінарних експериментів, адже начинки можна змінювати на свій смак і настрою, щось додати, щось змінити… Я люблю додавати грибочки, м'ясо, сир, паприка, вона красиво виглядає, Чи не справедливість?
- Яйце - 6 штук
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сир Бринза - 50 грам
- М'ясо варено-копчене - 50 грам
- Паприка - 0, 25-0, 5 штуки
- Печериці - 2-3 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте продукти і форму вогнетривку.
Поріжте кубиками м'ясо, сир, паприка. Гриби краще порізати тонкими пластинками. Можна покласти в омлет їх сирими або злегка обсмаженими на рослинній олії.
Яйце з'єднайте з молоком, сіллю і чорним меленим перцем. Інші спеції за бажанням.
Вогнетривку форму змажте рослинним маслом. Вилийте яєчно-молочну масу.
Розподіліть сир, м'ясо, гриби, паприка. Посипте рубаною зеленню або зеленою цибулею. Надішліть омлет в гарячу духовку на 15 хвилин, температура 230 градусів.
Швидкий омлет в духовці готовий! Поріжте на шматочки і подайте до столу!