Омлет (швидкий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати омлет. Таке блюдо обов'язково порадує ваших рідних на сніданок, а також зарядить вас бадьорістю на весь день. Омлет готується швидко, а його смак - фантастика.
Перед подачею скрутіть омлет рулетом і наріжте його на шматочки, посипте свіжою зеленню (це не обов'язково). Такий омлет виходить дуже смачним, а головне - то, що він економить ваші сили і час на сніданок. Якщо хочете ускладнити блюдо, можете додати в омлет рубані овочі, наприклад - солодкий перець або кукурудзу. Також можете порізати бекон або ковбаски. Якщо вдома не знайшлося пармезану - не біда! Використовуйте будь-який сир, який знайдете в холодильнику.
Смачного!
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 1/4 чайних ложки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сир "пармезан" - 30 грам (тертий)
- Сіль і перець - За смаком
1
Яйця вбийте в миску і добре збийте разом з водою, приправте сіллю і перцем.
2
Сковорідку з оливковою масло розігрійте на середньому вогні. Натріть в неї рівномірно по всій площі сир. Дайте сиру трохи розплавитися.
3
Коли сир трохи покриється золотистою скоринкою, вилийте в туди ж яєчну суміш і зменшіть вогонь до мінімуму, готуйте під кришкою до готовності омлету (він повинен "схопитися" ).