Швидкий омлет на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ви готували коли-небудь швидкий омлет на сковороді в домашніх умовах? Цей рецепт призначений для зайнятих людей, у яких немає часу довго стояти біля плити і творити кулінарні шедеври.
Якщо отиті приготувати сніданок або вечерю на швидку руку, то швидкий омлет на сковороді в домашніх умовах - це ідеальний варіант! Спробуйте урізноманітнити омлет зеленню і сиром. А також можна додати під час смаження помідор або ковбасу - по вашим смаковим уподобанням.
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Зелень - 15 грам
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
1. Для багатьох з нас омлет - це блюдо дитинства, але ми його любимо і в зрілому віці. Рецептів приготування омлету незліченну кількість. Сьогодні ми приготуємо його за класичним рецептом.
2. Збиваємо яйця, поступово вливаючи молоко. Солимо і приправляємо за смаком.
3. Нарізаємо зелень і подрібнюємо сир на середній терці. Тим часом ставимо сковороду на вогонь.
4. Відправляємо на сковороду вершкове масло і після його повного розтоплення вливаємо нашу яєчну масу. Накриваємо кришкою і смажимо на середньому вогні. За пару хвилин до готовності посипаємо омлет сиром і зеленню (зеленню можна притрусити і перед подачею).
5. Викладаємо омлет порційно і подаємо до столу. До нього відмінно поєднуватимуться свіжі і мариновані овочі, а також різні соління.