Омлет по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і смачний омлет - відмінне рішення для живильного сніданку. Беремо собі на замітку цей простий рецепт омлету по-іспанськи!
Іспанська кухня, як і будь-яка інша середземноморська кухня, відрізняється насиченістю і ситістю. Тому і простий омлет у іспанців - це досить калорійне блюдо. Крім яєць і картоплі, можна додати якихось ковбасок (іспанці зазвичай додають свою улюблену кров'янку - сарсуелу). Для приготування омлету по-іспанськи можете не шкодувати зелені: естрада, чебрець та інші прянощі тільки поліпшать смак. Дивимося рецепт з фото.
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 6 штук
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Перець чилі - 1 Чайна ложка
Для початку ріжемо картоплю і цибулю. Картоплю наріжте скибочками середньої товщини. А цибулю я зазвичай ріжу півкільцями.
Тепер на розігрітій сковорідці в досить великій кількості масла смажимо цибулю і картоплю. Сковорідка повинна бути глибокою. Смажимо хвилин 8-10, стежимо, щоб цибуля не підгорів, а придбав золотистий колір.
Помішуйте картопля і цибуля. Попереджаю, що масла може знадобитися більше 6 столових ложок. Тим часом збийте в окремій мисці яйця.
Тепер до яєць додайте картоплю і цибулю, сіль і poperčite. Додайте зелень.
В ту ж сковорідку виливаємо нашу яєчну суміш. Смажимо омлет на середньому вогні 4-5 хвилин. Все залежить від товщини сковорідки - стежте, щоб омлет не підгорів.
Перевертаємо і смажимо на іншій стороні ще хвилин 5.
Ось і готовий наш омлет по-іспанськи! Даємо йому охолонути трохи перед подачею. Можете подавати з зеленню і свіжими овочами. Смачного!