Омлет по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Омлет рецепти в Грузії nezamиslovatиy, однак блюдо виходить - дуже навіть смачне. Це - улюблений омлет мого чоловіка, їм він часто починає свій трудовий день.
Опис приготування:
Варіантів приготування омлету існує безліч. Як і в будь-який інший кухні, в грузинській є свої, відмінні від інших рецепти. Пропоную вашій увазі рецепт омлету по-грузинськи з фото. Незвичайний пікантний смак цього омлету безсумнівно сподобається любителям горіхів Рецепт приготування омлету по-грузинськи простий, але омлет виходить дуже пишним і ніжним. Подавати його можна зі свіжими овочами, з ткемалі, зеленню і сиром. Пробуйте і насолоджуйтеся
- Яйця - 2 штуки
- Грецькі горіхи - 1/2 склянки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Подрібнюємо волоські горіхи. Можна перемолоти кавомолкою.
Додаємо до горіхів яйця, воду, сіль і чорний перець.
Збиваємо виделкою або вінчиком, щоб вийшла однорідна маса.
Добре розігріваємо сковорідку з рослинним маслом і виливаємо на неї яєчну масу. Зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою. Хвилини через 4 відкриваємо кришку і смажимо омлет ще пару-трійку хвилин.
За допомогою лопатки перевертаємо омлет і смажимо ще пару хвилин.
Готовий омлет розрізаємо на сковорідці і подаємо до столу.