Оладки з заварного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з заварного тесту абсолютно не схожі на класичні оладки, але при цьому вони по-своєму смачні. Додайте в тісто трохи цукру, а готові оладки полийте медом - і десерт закінчив!
Оладки з заварного тесту ідеально підійдуть для ситного сніданку і перекусу. Заварне тісто дуже еластичні, схоже на пластилін, тому з нього можна ліпити різні форми. Тільки уявіть, як приємно буде вашому коханому, коли ви подасте оладки в формі серця на сніданок у ліжко до Дня всіх закоханих. Полийте їх топленим шоколадом, зробіть чашку ароматної кави - і святковий сніданок стане незабутнім.
- Яйця - 4 штуки
- Маргарин - 100 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Маргарин поріжте невеликими кубиками і розтопіть на водяній бані.
До розтопленого маргарину влийте воду, доведіть рідину до кипіння. В окріп всипати борошно і постійно помішуйте ложкою в одному напрямку. Коли мука повністю розчиниться і утвориться однорідний клейстер, знімайте з вогню.
Жовтки відокремте від білків і відправте в тісто. Добре перемішайте до однорідності.
Готове тісто залиште на 15 хвилин, щоб воно стало зовсім вузькому.
З тіста сформуйте тонкі плоскі коржі.
Обсмажте оладки з обох сторін до готовності. Подавайте оладки з варенням, медом або сметаною. З кожним з варіантів вийде дуже смачно і ситно. Смачного!