Рецепт Обліпиха в духовці фото

Обліпиха в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 30 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати обліпиху в духовці у вигляді лимонно-обліпихових печива. Приголомшливий смак цього печива стане відмінним доповненням до чашки какао.

Опис приготування:

Щоб приготувати обліпиху в духовці у вигляді печива, можна використовувати заморожені ягоди, але після відтавання посипте їх невеликою кількістю борошна (для вбирання вологи).

Перед подачею можна прикрасити ці ароматні обліпиховий печива цукровою пудрою.

  • Вершкове масло - 75 грам (масло використовувати топлене масло в тих же пропорціях)
  • Мигдалеве борошно - 220 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Ягоди обліпихи - 1 Ст. Ложка (терті або у вигляді соку)
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
1
Змішайте масло і лимонний сік в мисці.
2
Додайте цукор, борошно, обліпиху, добре промиту терту шкірку лимона і сіль, перемішайте до повного змішування.
3
Охолодіть в холодильнику протягом 20 хвилин.
4
Розігрійте духовку до 200 градусів. Розкачайте тісто і наріжте його, використовуючи формочки для печива.
5
Випікайте близько 6 хвилин або до тих пір, поки краю не стануть коричневими.

Схожі рецепти