Нюрнберзька запечена свинина

Нюрнберзька запечена свинина
Кількість порцій: 4 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Ця страва сягає своїм корінням в 14 століття і подавалося на столи німецької знаті. Давайте побалуємо себе цим смачним і простим в приготуванні стравою. Приступимо до приготування!

опис приготування:

Для цієї страви можна взяти будь-яку безкісткова частина свинини. Не дивіться, що цибулі дуже багато, за цей час він практично перетвориться в соус. Якщо не любите чорнослив, замініть на курагу і скоректуйте сіль по своєму смаку. Смачного!

  • Свинина— 1200 грам(м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста— 800 грам
  • пиво— 500 мілілітрів
  • паприка— 4 Ст. ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • мед— 1 Чайна ложка
  • чорнослив— 5 штук
  • Перець чорний горошком— За смаком
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • шафран— За смаком(на кінчику ножа)
  • гвоздика— 10 штук
  • часник— 1 штука
Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 2 Змішайте паприку і сіль. Натріть м'ясо частиною суміші і залиште на 6 годин.

Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 3 Поріжте м'ясо пластинами завтовшки 0.5 см.

Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 4 Наріжте крупно цибулю.

Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 5 Форму для запікання змастіть маслом. Покладіть чергуючи м'ясо і цибулю. М'ясо посипте сумішшю паприки і солі.

Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 6 Покладіть різаний чорнослив, перець і гвоздику. Залийте все пивом.

Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 7 Запікайте в гарячій духовці при 170 градусах протягом 90 хвилин. Поливайте м'ясо рідиною кожні 20 хвилин. Потім додайте лавровий лист і тертий часник, готуйте ще 10 хвилин.

Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 8 подавайте відразу.

Нюрнберзька запечена свинина - фото крок 9 Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Ароматна свинина, запечена з грушами

Ароматна свинина, запечена з грушами

Запечена з грушами вініна — блюдо неймовірно смачне і ароматне! Ця страва найчастіше я готую до свят, але можна і побалувати своїх рідних смачним і ситним вечерею за участю такої свининки. опис приготування: Як на мене, м'ясо в поєднанні з фруктами — це просто божественно! Качку і гусака я зап...

читати далі
Ароматна запечена свинина

Ароматна запечена свинина

Ароматна запечена свинина — найпростіший спосіб приготування цілого шматка свинини. Якщо вам в руки попалася свіжа свинина, але ви не знаєте, що приготувати — цей рецепт вас здорово виручить. опис приготування: Якщо ви ще не є гуру кулінарії і досвідченим кухарем, але все-таки хочете приготува...

читати далі
Свинина запечена з грушами

Свинина запечена з грушами

Готую це блюдо на свята, наприклад на Новий Рік. Всім гостям і нашої сім'ї дуже подобається. Смачно і ситне блюдо з м'яса. обов'язково спробуйте! опис приготування: Дуже ситне і смачне блюдо. Спочатку в цілісному шматку свинини зробіть кілька паралельних надрізів і помістіть його на годину в м...

читати далі
Свинина, запечена з баклажанами в духовці

Свинина, запечена з баклажанами в духовці

М'ясо запікається з баклажанами, цибулею і томатами в духовці. Блюдо розраховане на 5-6 порцій, так що сміливо запрошуйте в гості друзів і почастуєте їх цим смачним частуванням. Готується швидко і легко! опис приготування: Готуємо свинину з баклажанами в духовці в домашніх умовах. Таким блюдом...

читати далі
Свинина, запечена з грибами

Свинина, запечена з грибами

Ніжне м'ясо і соковиті печериці — це неймовірно вдале поєднання. Шукайте ідею для обіду або вечері? Тоді рецепт приготування свинини, запеченої з грибами саме те, що вам потрібно. опис приготування: Блюдо неймовірно смачне, ароматне і дуже апетитне. Його можна подавати з будь-яким гарніром до ...

читати далі