Рецепт Нюрнберзька запечена свинина фото

Нюрнберзька запечена свинина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Солоне

Ця страва сягає своїм корінням в 14 століття і подавалося на столи німецької знаті. Давайте побалуємо себе цим смачним і простим в приготуванні стравою. Приступимо до приготування!

Для цієї страви можна взяти будь-яку безкісткова частина свинини. Не дивіться, що цибулі дуже багато, за цей час він практично перетвориться в соус. Якщо не любите чорнослив, замініть на курагу і скоректуйте сіль по своєму смаку. Смачного!

  • Свинина - 1200 грам (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 800 грам
  • Пиво - 500 мілілітрів
  • Паприка - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Чорнослив - 5 штук
  • Перець чорний горошком - За смаком
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Шафран - За смаком (на кінчику ножа)
  • Гвоздика - 10 штук
  • Часник - 1 штука
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 2
Змішайте паприку і сіль. Натріть м'ясо частиною суміші і залиште на 6 годин.
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 3
Поріжте м'ясо пластинами завтовшки 0.5 см.
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 4
Наріжте крупно цибулю.
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 5
Форму для запікання змастіть маслом. Покладіть чергуючи м'ясо і цибулю. М'ясо посипте сумішшю паприки і солі.
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 6
Покладіть різаний чорнослив, перець і гвоздику. Залийте все пивом.
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 7
Запікайте в гарячій духовці при 170 градусах протягом 90 хвилин. Поливайте м'ясо рідиною кожні 20 хвилин. Потім додайте лавровий лист і тертий часник, готуйте ще 10 хвилин.
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 8
Подавайте відразу.
нюрнберзька запечена свинина - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти