Рецепт Свинина запечена з грушами фото

Свинина запечена з грушами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Готую це блюдо на свята, наприклад на Новий Рік. Всім гостям і нашої сім'ї дуже подобається. Смачно і ситне блюдо з м'яса. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Дуже ситне і смачне блюдо. Спочатку в цілісному шматку свинини зробіть кілька паралельних надрізів і помістіть його на годину в маринад з лимонного соку, вина, часнику і спецій. Потім вийміть м'ясо з маринаду, обсушити, приправити сіллю, поперчіть, в надрізи вкладіть скибочки груші. Загорніть шматок в фольгу і запечіть в духовці протягом 1 годину 15 хвилин при 180 градусах. Потім розгорніть фольгу і залиште ще на 20 хвилин в духовці. Готове м'ясо викладіть на блюдо і подайте. Смачного!

  • Свинина - 800 грам
  • Груша - 1-2 штук
  • Вино - 50 мілілітрів
  • Лимонний сік - 50 мілілітрів
  • Паприка солодка - 1 Чайна ложка
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Мелений мускат - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
свинина запечена з грушами - фото крок 1
Спочатку м'ясо трохи по маринуємо. Змішайте для маринаду лимонний сік, вино, пропущений через прес часник, паприка, koriandr і мускатне.
свинина запечена з грушами - фото крок 2
У цілісному шматку свинини зробіть глибокі паралельні надрізи і помістіть на годину в маринад.
свинина запечена з грушами - фото крок 3
Потім вийміть його з маринаду, обсушити паперовими серветками, приправити сіллю, поперчіть, в надрізи вкладіть скибочки груші.
свинина запечена з грушами - фото крок 4
Загорніть шматок в фольгу і запечіть в духовці протягом 1 годину 15 хвилин при 180 градусах. Потім розгорніть фольгу і залиште ще на 20 хвилин в духовці. Готове м'ясо викладіть на блюдо і подайте.

Схожі рецепти