Бісквіт з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам рецепт бісквіта з грушами - смачною випічки, яку приготувати досить просто. Потрібно лише мати трохи інгредієнтів та гарний настрій.
Відразу скажу - глазур для цього бісквіта робити необов'язково. Звичайно, з нею набагато смачніше, але можна обійтися і без неї - наприклад, змастити верхівку варенням або яким-небудь кремом. І, якщо глазур'ю знехтувати, рецепт бісквіта з грушами зовсім простий - приготувати зможе кожен. Сподіваюся, блюдо вам сподобається
- Вершкове масло - 180-200 грам
- Цукор - 100-120 грам
- Яйця - 3 штуки
- Мигдаль - 180 грам
- Борошно - 50 грам
- Груші - 3 штуки
- Манго - 1 штука
- Мед - 80 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Чиста Штампування, виріжте серединки.
Змішайте цукор з вершковим маслом, додайте яйце, розмішайте.
Подрібніть дуже дрібно мигдаль. Щоб з нього вийшла крихта. Додайте в тісто мигдаль і борошно. Замісити тісто і вилийте в форму для випікання. Розріжте груші на дві половинки, розкладіть по краях в формі для випікання.
Випікайте бісквіт з грушами в розігрітій на 180 градусів духовці 50 хвилин.
У каструлі розігрійте м'якоть манго (можете ще добре подрібнити в пюре) і мед.
Полийте бісквіт з грушами отриманим сиропом. Приємного чаювання!