Імбирний чай з яблуками і грушами
(покроковий рецепт з фото)
Фруктовий чай допоможе вам розслабитися, а пряність імбиру підніме тонус і настрій в похмурий осінній день. Також імбирні напої покращують травлення і в цілому покращують самопочуття.
Такий чай - приємне зігріваючий засіб. Відмінний вітамінний напій! Замість цукру його можна підсолодити медом. Від цього він стане ще корисніше, особливо в сезон застуди.
- Імбир - 1 Ст. Ложок
- Яблуко - 2-3 штук
- Груші - 2-3 штук
- Лимон - 1 штук
- Цукор - За смаком
- Вода - 2 L
Імбир дрібно наріжте або натріть на тертці. Залийте водою і доведіть до кипіння.
Додайте яблука і груші. Проваріть все разом хвилин 5. Потім вимкніть і дайте постояти хвилин 30, щоб напій настоявся.
Потім все процідіть і додайте сік лимона. У гарячий чай додайте цукор за смаком.
Приємного зігріваючого вечора!