Свинина з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Свинина з грушами - блюдо дуже цікаве і пікантне на смак. Свиняча відбивна запікається разом з грушею, сиром і маком… цікаво? Заходьте і неодмінно подивіться рецепт!
Цей рецепт перевірений часом і неодмінно заслуговує свого втілення на Вашій кухні. Точно дотримуйтесь рецептурі!
- Свинина - 800 грам
- Груша - 2 штуки
- Мак - 100 грам
- Сир - 200 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Шматочки свинини злегка відбийте. Додати сіль, поперчіть.
2. Грушу наріжте шматочками і викладіть зверху.
3. Рясно посипте натертим сиром.
4. Зробіть сіточку з майонезу.
5. Посипте маком.
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!