Нутелла домашня
(покроковий рецепт з фото)
Нутелла домашня це однозначно корисна і поживна суміш для смачного сніданку. Головне, ви точно знаєте, що в її склад входять тільки правильні продукти, ніяких консервантів і стабілізаторів!
Нутелла домашня вийде ще смачніше, ніж те ласощі, що ви купите в магазині. Головне все зробити правильно. Горіхи потрібно обсмажувати приблизно 10-15 хвилин на сухій сковороді, щоб виділилося масло. Потім вони повинні охолонути і тільки тоді їх можна подрібнювати. Маса виходить маслянистої. Коли будете уварювали суміш не забувайте її помішувати, щоб вона не пригоріла і була рівномірною. Приготувати нутеллу домашню дуже просто! Успіхів і приємного апетиту!
- Funduk - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Цукор - 3 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
Горіхи підсмажити.
Горіхи подрібнити в комбайні.
У вас повинна вийти масляниста консистенція.
Підігріваємо молоко.
Яйця збиваємо з цукром, додаємо борошно, какао, терті горіхи, масло і ванілін.
З'єднати молоко і горіхову масу. Ретельно перемішати і варити на повільному вогні до загусання.
Смачного!